Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Seminar: ABeCeDa ezoterijskog učenja 16.-17.06.2018.

  • Petak, 01 Lipanj 2018 16:31
  • Pročitano 552 puta

Pozivamo vas na NOVI damanhurski seminar AbeCeDa ezoterijskog učenja koji će održati CROTALO SESAMO, ambasador i instruktor Sveučilišta u Damanhuru koji će se održati za vikend 16. i 17. lipnja 2018.

Unutar jednog vikend seminara upoznat ćete 4 damanhurska seminara:

  • Astralno putovanje je praktičan seminar koji podučava tehnike svjesnog izlaska iz fizičkog tijela i omogućuje buđenje sposobnosti putovanja “astralnom dimenzijom” koju doživljavamo u snovima.
  • Unutarnja harmonizacija je praktičan seminar koji aktivira fizičke i suptilne dijelove, usklađuje čakre i pročišćuje auru. To je meditativno vježbanje povezano s disanjem, zvukom, bojama i određenim položajima tijela. Donosi dobrobit u svakodnevnom životu.
  • Komunikacija s biljnim svijetom je praktičan seminar koji omogućava osjetiti vitalni ritam biljnog svijeta, naučiti kako bolje komunicirati s biljkama i drvećem, te jasnije shvatiti naš odnos prema svijetu oko nas.
  • Drevne civilizacije i Atlantida je putovanje kroz drevnu povijest čovječanstva. Upoznajemo avanturu ljudskih bića u svemiru koja je puno drevnija od one iz povijesnih knjiga: zvjezdana carstva, galaktičke federacije, izvanzemaljske vrste, civilizacije Atlantide, Lemurije, Mu i one koje tek počinjemo otkrivati.

Cijena ovog vikend seminara iznosi 450 kn.

Za prijavu na seminar potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu 200,00 kn na naš IBAN: HR2024020061100411609 sa Svrhom: ABCD

Prijevod s engleskog je osiguran.

Trajanje seminara oba dana 10-18h uz pauzu za ručak 13-15h.

Seminar se sastoji od teoretskog dijela i praktičnih vježbi.

Za prijavu slobodno se javite na 095/9016-883 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream