Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Seminar Upravljanje emocijama

  • Četvrtak, 19 Travanj 2018 08:01
  • Pročitano 36 puta

Svi imamo emocije… Emocije upravljaju našim akcijama. Umjesto da ih ograničavamo ili potiskujemo, ne bi li bilo sjajno da naučimo kako ih prepoznati i ispravno upotrijebiti za kreiranje stvarnosti koja nas okružuje?

Osjećaji radosti i boli su jake energije koje se često izražavaju onim što zovemo emocionalnost – sirove, nepotpune emocije koje više iscrpljuju nego hrane – ali vježbom i osviještenošću emocije postaju vrijedan izvor energije na putu osobnog razvoja i iscjeljivanja.

Ovaj seminar, koji ima dva stupnja, pruža vještine koje su potrebne da bi emocionalnost pretvorili u svjesnu emociju, silu koju često ignoriramo ili teško kontroliramo, a iz koje možemo izvući novu snagu. S isprobanom i ispravnom metodom koja vodi i transformira, tijek emocije postati će izvor slobode i širenja, oslobađajući osobna ograničenja i strahove i povećavajući kvalitetu kreativnih misli.

Prvi stupanj je “potpuno uranjanje”, u kojem dobivate teorijske pojmove i primjenjujete ih u stvarnim iskustvima putem igre i eksperimentiranja. Krenut ćete na delikatno, a ipak temeljito putovanje vođeno stručnjacima, gdje možete kritičkim okom otvoreno vrednovati svoje uzorke ponašanja i navike i krenuti prema zadovoljstvu susreta sa svojom pravom prirodom.

Drugi stupanj će vam pokazati kako se identificirati s pozitivnim emocijama i ojačati ih. Pomoću njih ćete stvoriti put uvažavanja i samopoštovanja koji vas dovodi do ponovnog otkrića potisnutih emocija i otvorenosti koja djeluje kao prozor u ljepotu vlastitih i tuđih emocija.

Jedino postizanjem vlastite emocionalne ravnoteže možemo postati referentne točke drugima. Zbog toga je rad s emocijama posebno prikladan za učitelje i trenere. Uronite u vaše svjesne emocije i pustite da izađe vaš bogati unutarnji svijet.

1. stupanj – Istraživanje emocija: Naučite kako prepoznati, prihvatiti i živjeti široki raspon emocija, s ciljem da napravite osobnu emocionalnu “mapu” uz pomoć koje ćete konstruktivno upravljati svojim emocijama, tako da postanu izvor bogatstva i osobnog rasta. Dva dana i jednu noć traje to intenzivno i zabavno uranjanje u nepredvidljivo i potresno more emocija i emocionalnosti dok učite koristiti svoju emocionalnu energiju. Ovaj seminar predstavlja unutarnji put koji ide izvan uobičajenih obrazaca i usmjerava se na zadovoljstvo prepoznavanja dijelova sebe u drugima.

Prvi stupanj seminara Upravljanje emocijama održat će se vikend 09.-10. lipnja 2018.
Seminar će voditi Caimano Salice, instruktor Sveučilišta u Damanhuru.
Prijevod s talijanskog je osiguran.

Cijena seminara iznosi 890,00 kn, a za članove 800,00 kn.

Za prijavu na seminar potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu 400,00 kn na naš IBAN: HR2024020061100411609 sa svrhom: Seminar Upravljanje emocijama

Mjesto održavanja seminara je Damanhur Hrvatska – Centar Talej, Vlaška 81a 1.kat u Zagrebu.
Slobodno nas kontaktirajte za prijavu na 095/9016-883 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream