Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Noć Gongova - Gong Puja

  • Četvrtak, 12 Listopad 2017 16:31
  • Pročitano 30 puta

Gong Centar Prema Vama vas poziva na Noć Gongova -Gong Puju 21./22. listopad (subota/nedjelja) od 22:30 – 06:00 na Zagrebačkom Velesajmu, dvorana Brijuni/Upravna zgrada.

Gong Puji će prethoditi sat Kundalini joge i meditacija koje će voditi Instruktorice Kundalini joge Cornelia Džepina Burić i Silvana Leskovar od 18:30 – 20:00 (dvorana Brijuni/Upravna zgrada). Otpustimo zajedno stare energije i proslavimo povratak jeseni! Prepustimo se s povjerenjem dobrim i iscjeljujućim vibracijama 16 planetarnih Gongova: Sunce, Zemlja, Mjesec, Jupiter, Venera, Sedna, Nibiru, Chiron…

Uz Silvanu Leskovar i Mirjanu Maksimović, voditeljice Gong centra Prema Vama i Peter Hess Akademije, svirat će drage kolegice i kolege, zvukoterapeuti iz Hrvatske. 

Gong Puja je svečani ritual, molitva. Spontana meditacija uz zvuk nježnog sviranja Gongova u trajanju od 7 sati i 30 minuta. Uvijek je posvećena potrebi mira, nenasilja i zaštiti zlostavljane djece i odraslih, a svaka osoba može odrediti i posebnu namjeru za sebe ili svog bližnjeg, kao što je naprimjer: ozdravljenje, uspjeh u radu, učenju, poboljšanje odnosa...

Na Gong Puju dođite u ugodnoj odjeći, ponesite prostirku, deku ili vreću za spavanje i bočicu tekućine (preporučujemo vodu). Ulaz u dvoranu će biti otvoren od 22:00 sata.

Organizator: Gong Centar Prema Vama
Voditeljice: Silvana Leskovar i Mirjana Maksimović

Ulaznica za Gong Puju: 80,00kn
Ulaznica za Kundalini jogu: 30,00kn

Zbog ograničenog broja mjesta u dvorani, preporučujemo rezervaciju na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream