Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Jedinstveni program osposobljavanja za Intruktora/icu Yoge

  • Utorak, 10 Listopad 2017 20:16
  • Pročitano 611 puta

Dakle, želiš biti Yoga instruktor? Smatraš da je podučavanje yoge tvoj posao iz snova :) Mnogi yoga instruktori ovdje krenu; njihova strast za vježbanjem yoge postaje strast za podučavanjem i prenošenjem znanja...

Ovo 300- satno iskustvo će vam pružiti odlične temelje za vašu disciplinu. Ovaj program osposobljavanja je intenzivno i transformativno iskustvo Divine Hatha Yoge. Iskrena želja za učenjem i otvorenost prema yogijskim tehnikama su potrebni. Polaznici će razviti vještine za podučavanje drugih, kao i značajno unaprijediti svoju osobnu praksu. Priručnik i radni materijali su uključeni.

Vrsta obrazovanja:
Program stručnog osposobljavanja za poslove Instruktora/ice yoge, odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.
Cilj:
Polaznik ovog programa osposobljavanja steći će znanja i vještine potrebne za dobru organizaciju treninga joge, primjenjujući suvremene principe i pravila sportskog treninga kao i nastavne metode. Također, steći će znanja o pravilnom izvođenju svih vrsta vježbi, te pravilnom osmišljavanju i oblikovanju vježbi satova joge za pojedine populacijske grupe.

Nastavne cjeline:

  • Osnove funkcionalne anatomije i fiziologije;
  • Osnove psihologije sporta i komunikacije;
  • Osnove teorije vježbanja yoge;
  • Osnove kineziološke metodike;
  • Zaštita na radu, zaštita od požara i prva pomoć;
  • Praktična nastava.

Trajanje:
300 sati redovite nastave (97 sati teorijske nastave, 28 sati vježbi te 175 sati praktične nastave) kroz 4 mjeseca.
ŠIBENIK: teorijski dio nastave se održava u prostorijama Pou Libar Šibenik, a praktični dio nastave u Divine Yoga Studiju, Trg Julija Skjavetića 1, Šibenik.
ZAGREB: teorijski dio nastave se održava u prostorijama Pou Libar Zagreb, a praktični dio nastave u Divine Energy Parku, Miroševečka cesta 106, Zagreb.

Uvjerenje:
Po završetku programa izdaje se uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom RH, kojim se zvanje upisuje u e-radnu knjižicu.
Uvjeti za upis:
• Završena minimalno četverogodišnja srednja škola
• Navršenih 18 godina života
• Završen tečaj Basic Divine Health program (1. i 2. modul; tehnike disanja i meditacija)
• Najmanje godinu dana redovne prakse joge i pismo preporuke učitelja/voditelja/instruktora kod kojeg se radilo

Cijena programa:
8000 kn uz mogućnost plaćanja u ratama (max 6 rata). U cijene su uračunati svi nastavni materijali, troškovi polaganja ispita i izdavanja uvjerenja.
Upisi:
Šibenik: studeni 2017.
Zagreb: rujan 2018.
Organizacija nastave: vikendom (subota i nedjelja)

Pridružite nam se, šaljite nam svoje prijavnice putem: http://dep.life/?page_id=16902 zašto biste upravo VI bili odličan YOGA INSTRUKTOR.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream