Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Program osobnog razvoja i obuka u integrativnoj terapiji

  • Nedjelja, 08 Listopad 2017 19:43
  • Pročitano 182 puta

Škola za integrativni osobni razvoj i terapijski rad jest četverogodišnji program edukacije iz područja integrativne psihologije, tjelesno orijentirane terapije i duhovnosti. Upisi za 2017./2018. su u tijeku!

Kroz četverogodišnji program polaznici škole susreću se sa cjelovitim pregledom vodećih psihoterapijskih pravaca iz teorijske i praktične, to jest iskustvene perspektive.

U svome radu škola je za razliku od formalnog obrazovnog sustava dominantno orijentirana na tehnike učenja koje se temelje na vlastitom iskustvu, pa je stoga i teorijski dio nastave redovno popraćen praktičnim vježbama. Takvom tehnikom učenja škola pristupa svakom pojedinom polazniku individualno, to jest naglasak edukacije stavljen je na individualnu i osobnu primjenu stečenih znanja. To ujedno znači i da su tehnike učenja uz mentalno, orijentirane i na emocionalno i tjelesno učenje.

Škola je namijenjena svim punoljetnim odraslim osobama bez obzira na prethodno obrazovanje koje su predane i zainteresirane za vlastiti osobni razvoj. Ona je program koji nudi pojedincima zainteresiranim za istraživanje samog sebe siguran prostor, stručno vodstvo i podršku za otkrivanje vlastitih dubljih slojeva i obrazaca, približavanje stvarnome sebi, otkrivanje vlastite biti i preuzimanje odgovornosti za vlastiti život i mogućnost njegove kreacije.

Bez obzira upisuju li školu kao oblik stručnog usavršavanja nakon studija iz područja psihologije i duhovnosti ili im je ovo prva edukacja u tom području, polaznici su primarno podržani u primjeni stečenih znanja za vlastiti osobni razvoj.

Osobni razvoj/terapetski rad

Uz osobni razvoj na kojemu je naglasak u prve dvije godine školovanja, u 3. i 4. godini fokus se stavlja na terapijski rad. U tom smislu vlastiti osobni razvoj postaje temelj za kvalitetan terapijski rad ili integraciju terapijskih metoda u druge profesije. Program za osobni razvoj te program za terapijski rad objedinjeni su u četverogodišnjem školovanju, a polaznici unutar obveznog programa sami biraju stavljanje fokusa na neki od njih ili oba.

Istovremeno, polaznici škole za dobivanje diplome obvezni su izvršiti obveze vezane za terapijski rad određene programom bez obzira namjeravaju li se njime baviti.

Više informacija o školi možete pronaći ovdje.
Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu
Za dodatne informacije kontaktirajte: Lidija Vjekica Kasalo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (0958209911)

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream