Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Naučite Peter Hess® zvučnu masažu zvučnim zdjelama

  • Petak, 06 Listopad 2017 15:26
  • Pročitano 35 puta

PETER HESS AKADEMIJA i PREMA VAMA CENTAR najavljuju upis u I stupanj edukacije za praktičare/ke Peter Hess® zvučne masaže. Edukacija je certificirana od strane Peter Hess Instituta iz Njemačke.

Edukaciju provodi prof. Silvana Leskovar i Mirjana Maksimović, licencirane edukatorice Peter Hess® zvučne masaže i voditeljice Prema Vama Centra i Peter Hess Akademije u Hrvatskoj.

Datum: 28. i 29. listopad 2017.
Vrijeme: od 10:00 do 18:00 sati
Mjesto: Ilica 315/I, Prema Vama Centar
Cijena: 1.800,00 kn

Cilj I stupnja edukacije je upoznati polaznike s osnovama Peter Hess® zvučne masaže. Tijekom intenzivne dvodnevne obuke, polaznici će steći znanja o djelovanju zvuka i zvučne masaže na čovjeka, svladati osnove praktične primjene zvučne masaže i osposobiti se za njenu primjenu na sebi i u privatnom okruženju. Na završetku seminara, polaznici dobivaju certifikat o sudjelovanju od strane Peter Hess Instituta iz Njemačke.

Program:
• Povijest nastanka Peter Hess® zvučne masaže;
• Osobno iskustvo, osjećaj i doživljaj zvuka u tijelu;
• Upoznavanje s različitim vrstama zvučnih zdjela;
• Teorija – djelovanje zvuka i zvučne masaže;
• Demonstracija Osnovne zvučne masaže;
• Vođena primjena Osnovne zvučne masaže u parovima;
• Samostalna praktična primjena Osnovne zvučne masaže u parovima;
• Razmjena iskustava;
• Mogućnosti primjene, ograničenja i kontraindikacije.

Napomena
I stupanj Peter Hess zvučne masaže je uvjet za pohađanje seminara KLIK programa – PRIMJENA ZVUKA ZVUČNIH ZDJELA U RADU S DJECOM, stoga je ovo prilika za sve, koji se žele više posvetiti primjeni zvuka u radu s djecom, da nastave s edukacijom s KLIK programom tijekom 2018.

U suradnji s Peter Hess Institutom iz Njemačke, tvrtka Prema Vama osnovala je 2011. Peter Hess Akademiju - Hrvatska, te pokrenula stručnu edukaciju za praktičare zvučne masaže i zvukoterapeute u Zagrebu.

Peter Hess je istinski pionir zvučne terapije na Zapadu, te već 40 godina sustavno radi na istraživanju i profesionalnoj edukaciji za primjenu zvučnih zdjela i gongova u terapijske svrhe. Njegova metoda zvučne masaže je prije svega holističke metoda za relaksaciju, a također se primjenjuje izravno i djelotvorno na području obrazovanja, savjetovanja, u okviru različitih terapija i zdravstva kao komplementarna metoda.

Cjelokupna edukacija za praktičare/ke Peter Hess® zvučne masaže sastoji se od četiri stupnja i supervizije, tj. završnog seminara u ukupnom trajanju od 86 nastavnih sati i namijenjena je svim zainteresiranima, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo u primjeni zvuka. Polaznici mogu pohađati samo I stupanj bez obaveze nastavka edukacije.

Po završetku sva četiri stupnja i supervizije, polaznici dobivaju certifikat Peter Hess Instituta –Njemačka pod nazivom: Praktičar / Praktičarka Peter Hess® zvučne masaže.
Za prijavu molimo ispunite prijavnicu ili se prijavite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 25. listopada 2017. Više informacija na www.premavama.com

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream