Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

High Grounds Festival

  • Subota, 15 Srpanj 2017 09:06
  • Pročitano 68 puta

Zadovoljstvo nam je najaviti najbolji festival Varaždinske županije ovoga ljeta "High Grounds" u organizaciji Udruge „Put prirode“ iz Varaždinskih Toplica koji će se održati 28. i 29. srpnja na predivnoj lokaciji Lovačkog doma u hladovinama čarobnih šuma Varaždinskih Toplica. 

Očekuje vas bogati glazbeno-edukativni program: predavanja, koncerti, radionica za djecu i mlade, izložba slika i fotografija. No, moći ćete uživati i u sportskim aktivnostima poput badmintona, frizbija, boćanja te prisustvovati body paintu i uživati u zdravim smoothijima! Svi koji se neće moći odvojiti od prekrasnog pogleda i hladovine, neka ponesu opremu za kampiranje jer su organizatori osigurali mjesto za free camping.

Glazbeni sadržaj je definitivno i najbogatiji dio samog festivala jer uključuje dva stage-a (main stage i alternative stage) koji će okupiti razne dj-eve i bandove te vas cijelu noć očekuje odlična glazba :) No, nikako ne smijete propustiti i odlična predavanja posebnih gostiju festivala pošto dolaze Ratko Martinović i Zoran Posavec

Simbolična donacija od 30 kuna daje se samo za večernji dio programa od 18 sati, a vrijedi za oba dana festivala.
Cjeloviti program festivala možete pogledati ovdje.
Organizator: Udruga Put prirode

Ocijeni sadržaj
(2 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream