Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Sajmovi zdravog življenja 2017.

  • Ponedjeljak, 19 Lipanj 2017 17:21
  • Pročitano 266 puta

U cilju promicanja zdravlja i komplementarnog načina življenja usklađenog s prirodnim postulatima, Zagrebački velesajam i ove godine, po osmi puta u nizu, organizira Sajmove zdravog življenja od 20.-22.10.2017.

Ovi tržišno prepoznati sajmovi, s doslovno kultnim statusom za izlagače, posjetitelje i medije središnji su tematski događaj s međunarodnim karakterom u Republici Hrvatskoj:

  • ORGANICA - organski certificirana hrana i proizvodi, biodinamička proizvodnja, eko sorte sjemena i sadnica, ljekovito bilje, oprema za pripremu zdrave hrane, proizvodi od industrijske konoplje, življenje u suglasju s prirodom, eko tržnica...
  • APItera - pčelarstvo i proizvodi od meda, oprema za pčelarstvo, zaštita pčela i košnica, apiterapija, apikozmetika
  • MYSTIC - prirodna, energetska i duhovna medicina - aromaterapija, akupresura, su-jok, ayurveda, fengshui, tehnike za sklad duha i tijela, masaža, bioenergoterapija, zvukoterapija, pranichealing, zvučne kupke, joga, meditacija ...

Program predavanja, seminara, radionica i prezentacija, obzirom na teme, domaće i strane predavače te institucionalnu, znanstvenu i stručnu potporu, ponovno će ostvariti najvišu razinu popunjenosti satnica i atraktirati ukupni sadržaj ovih sajmova snagom jednakoj izlagačkom segmentu. 
Info: www.zv.hr

Prijavom sudjelovanja do 21.8.2017. ostvarite povoljniju cijenu izlaganja! Dobrodošli!

PrijaveObavijesti Upute:

Ana +385 1 6503-357
Ivanka +385 1 6503-433
Gordana +385 1 6503-431

mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ocijeni sadržaj
(2 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream