Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Biserka Blašković: „Savršeni put do iscjeljenja“

  • Četvrtak, 04 Svibanj 2017 11:07
  • Pročitano 93 puta

Nova knjiga Biserke Blašković „Savršeni put do iscjeljenja“ otkriva tajnu životne energije, koja je sveprisutna, a kojom smo i mi protkani. Ona govori o razinama ljudskog bića, o uzrocima bolesti, zašto dolazi do poremećaja u seksualnosti, o ovisnostima, o energetskom vampirizmu, o odnosima te savjetuje kako otkloniti nastale poteškoće.

Biserka Blašković

Biserka BlaškovićBioenergoterapeutkinja, iscjeljivanjem se bavi više od dvadeset godina. Prije nego što se počela baviti iscjeljivanjem, radila je kao službenica, ali svojim poslom nije bila zadovoljna. Osjećala je da čovjeku može dati daleko više nego što je davala u svojem tadašnjem poslu. Uvijek je bila puna života i radosti te je smatrala kako bi bilo divno da se i drugi ljudi osjećaju isto ili barem slično kao ona. 

Krenula je u potragu za literaturom i pokušala pronaći neku svoju metodu, odnosno, način kako drugima prenijeti dio svoje sreće i zdravlja. Bilo je potrebno mnogo truda i hrabrosti i uspjeh nije izostao. 

Vrlo brzo je otkrila da može djelovati na zdravlje, raspoloženje i sreću drugih ljudi. Od tada još više radi na sebi kroz meditaciju i pozitivnost življenja. Kontaktira s ljudima sličnih sposobnosti te razmjenjuju iskustva.

O novoj knjizi

Biserka opisuje poneko iskustvo iz svoje dugogodišnje prakse te objašnjava kako pronaći najbolji način da se postigne mir i ravnoteža. Dijeli mnoge savjete i tehnike za dugovječan i vitalan život. Otkriva put kako uz izazove današnjeg stresnog načina života posvetiti vrijeme sebi i svojoj životnoj energiji.

Knjiga je vrlo jednostavna, u njoj svatko može pronaći rješenje za svoje tegobe i odgovore na mnoga pitanje.

Tegobe uklonjene tretmanima

Iscjeljenje"Čovjek je po prirodi plemenska vrsta. Zadovoljan kad je potreban, kad daje i prima ljubav. Sretan kad je voljen, a snaga i vitalnost mu se gube kad nema ljubavi. Srčana bolest je čest uzrok smrti u mnogim zemljama. Mnogi su navikli prikrivati i štititi svoje osjećaje jer njima upravljaju strahovi i nesigurnost, zbog čega više energije koriste djelujući sami protiv sebe, nego djelujući u skladu s bitnim obrascem svoje vrste, a to je obrazac ljubavi. Zbog toga dolazi do sprečavanja prirodnog protoka ljubavi, odnosno energije kroz život svakog pojedinca.

Srčani napad, izazvan je nesposobnošću osobe da prima i preradi emocionalne stresove iz svog života. To je eksplozija energije koja se pokušava probiti ili slomiti emocionalnu blokadu koju je osoba stvorila. U stanju zaljubljenosti osjećamo da smo puni energije i sreće. Osobu u koju smo zaljubljeni želimo pokraj sebe kako bismo u takvu stanju bili što duže. Osjećaj zaljubljenosti može biti trajan ako nam je srčana čakra otvorena. Bez obzira na partnerski odnos, to stanje ispunjenosti, ugode i blaženstva u predjelu srca može biti stalno prisutno. To je stanje bezuvjetne ljubavi", poručuje nam Biserka Blašković.


Primjeri iscjeljenja

Darinka H . (63 g. ), umirovljenica iz Zagreba, više godina dolazi na bioenergetske tretmane. Prije 15 godina došla je na prvi tretman puna skepse i nepovjerenja. Žalila se na svakodnevne migrene koje su bile popraćene mučninama, imala je žučne kamence, visoki krvni tlak, nepravilan rad srca, povišeni kolesterol te česte nesanice. Dobivala je redovitu liječničku terapiju koja se sastojala od velikog broja tableta. Bila je iznenađena što je nakon drugog tretmana osjetila da su nestale mučnine, nesanice i glavobolja. Svakim sam danom primjećivala da postaje komunikativnija, pričala je o stresovima na poslu, o teškom životu i svakodnevnim problemima kojima je bila opterećena. Već sam pri prvom kontaktu osjetila blokadu srčane, grlene i čeone čakre. Unutar njene aure bilo je dosta tamnih entiteta koji su je dodatno iscrpljivali. Pitala sam se kako je uopće mogla živjeti i raditi s takvim lošim energetskim potencijalom. Nakon pet bioenergetskih tretmana čakre su joj bile balansirane, a aura pojačana, osjećala se vitalnom, ništa joj nije bilo teško, srce joj se smirilo i osjećala se sretnom što postoji. Nakon tri mjeseca došla je na tretman, kao što je rekla, samo da napuni baterije. Rekla je kako joj se probudila kreativnost i potaknuo elan koji je stimulira i pokreće. Bila je iznenađena što su joj se za kratko vrijeme dogodile tako velike promjene.

Karolina G . (32 g. ) više se mjeseci žalila na fantomske bolove u prsnom košu. Osjećala je umor i bezvoljnost koji su prelazili u potištenost. Krenula je na tretmane otvorena za suradnju i puna nade u ozdravljenje. Liječnički su nalazi bili uredni, pa se pretpostavilo da su tegobe psihosomatske prirode. Odmah sam osjetila blokadu njezine srčane čakre. Pričala je o teškomu emocionalnom razočaranju kojeg je proživjela prije godinu dana. Bila je puna tuge i očaja, koje do tada nije izrazila ni riječima ni plačem. Tijekom prvog tretmana je počela plakati i zatim je osjetila veliko olakšanje. Nakon trećeg tretmana bol je potpuno nestala, raspoloženje joj se osjetno popravilo, počela je ponovno živjeti.

 Za više informacija posjetite službene stranice.

Kako naručiti knjigu

Knjiga Savršeni put do iscjeljenja

Knjiga SAVRŠENI PUT DO ISCJELJENJA čija cijena je 69,90 kn se može nabaviti u Tisak Media centrima, a možete je i za dodatnih 20 kn poštarine dobiti i na kućnu adresu. Sve što trebate je uplatiti 89,90 Kn na IBAN HR85 2402 0063 2071 33748, poslati e-mailom potvrdu o uplati, vaše ime, prezime i adresu. Izdavač se obavezuje knjigu poslati u roku od tri dana nakon što primi potvrdu o uplati.

 

Ocijeni sadržaj
(2 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream