Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Atlantida i drevne izvanzemaljske civilizacije

  • Subota, 18 Ožujak 2017 19:14
  • Pročitano 167 puta

Porijeklo života seže mnogo dalje u vremenu nego što više ili manje poznata poglavlja o povijesti čovječanstva kažu. Naše avanture počinju izvan granica ovog planeta i vode nas kroz zvjezdana carstva, galaktičke federacije, izvanzemaljske vrste i civilizacije Atlantide, Lemurije, Mu i onih koje tek počinjemo otkrivati.

Različita poglavlja povijesti čovječanstva na Zemlji počinju s neprekidnim nizom izvanzemaljskih kolonija koje su ostavile svoje teritorijalne i kulturne utjecaje na planetu. U tim povijesnim zapisima leže mnogi odgovori na pitanja koja si često postavljamo o tome tko smo, odakle dolazimo i kako smo se razvili u bića kakva smo danas.

U ovom seminaru koji ima tri stupnja, krenut ćete na povijesno putovanje kroz promjenljivu sreću ljudske povijesti, stalnog vraćanja u ravnotežu Sila koje su u to uključene, stvaranje novih savezništava između ljudi i božanstava i porijeklo različitih evolucijskih struktura ljudskog sjemena na Zemlji, onako kako nam kazuju damanhurska istraživanja.

Svemir je mnogo stariji nego što piše u našim knjigama povijesti i razumijevanje te priče daje nam pristup uspavanim memorijama i znanju unutar nas, što je temeljno ako želimo svjesno proširiti i dovršiti evolucijski projekt unutarnjeg buđenja u kojem danas kao ljudska vrsta svi mi sudjelujemo svjesno ili nesvjesno.

1. stupanj
Izvanzemaljske civilizacije i predatlantidska povijest: Da bi ispravno ispričali priču o našoj vrsti moramo početi od početka: zvjezdanih carstava, galaktičkih federacija i izvanzemaljskih vrsta s kojima smo ukrstili puteve. Od tog povijesnog temelja krećemo dalje u vremenu tražeći odgovore na pitanja: kako je ovaj planet bio koloniziran i od koga? Koje tehnologije smo naslijedili od naših predaka i saveznika? Koja je uloga ljudi?

2. stupanj
Povijest Atlantide: Još se u staroj Grčkoj pričala priča o utopijskom otoku bogatom duhovnim i znanstvenim svijetom čiji tragovi vode u nemjerljivi period vremena. Otada je svaka važnija kultura tražila znakove ove visoko razvijene civilizacije. Što ako je Atlantida stvarno postojala i mi čujemo samo njene odjeke jer se trenutačno nalazi na drugoj vremenskoj grani? Kroz istraživanje, ekskluzivne slike i priče o neobičnim iskustvima otkriti ćete sjećanja i znanja ove drevne kulture.
Preduvjeti: Drevne civilizacije čovječanstva, 1.stupanj

3. stupanj
Od Atlantide do suvremenog doba – Evolucijski projekt čovječanstva: Kakva je korist od prekapanja velikih misterija ako ne ponovno osvajanje znanja i ponovno buđenje razumijevanja velikog evolucijskog projekta planiranog za čovječanstvo? Kroz razumijevanje naše kolektivne povijesti i razvijanja naših osobnih moći možemo ponovno složili komadiće neophodne da izgradimo novu, svjesnu i stvarnu civilizaciju koju neumorno tražimo.
Preduvjeti: Drevne civilizacije čovječanstva, 2.stupanj

Adresa i vrijeme održavanja seminara: 01.- 02. 04., Andrije Kačića Miošića 8a, Rijeka.
Prijevod s talijanskog je osiguran.
Cijena seminara iznosi 890,00 kn, a za članove 800,00 kn.
Za prijavu na seminar potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu 200,00 kn na naš IBAN: HR2024020061100411609 sa svrhom: seminar rijeka.
Slobodno nam se javite na 095/9016-883, 01/4619-854, 095/2833-501 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

DAMANHUR HRVATSKA, Vlaška 81a 1.kat, 10000 Zagreb
Tel: +385 1 4619-854 Mob:+385 95 9016-883
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. www.damanhurhrvatska.org

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream