Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Peter Hess® Zvučna masaža I. stupnja

 • Utorak, 14 Veljača 2017 11:34
 • Pročitano 187 puta

S ponosom vam predstavljamo Peter Hess Akademiju za kvalitetnu i certificiranu edukaciju u području primjene zvuka zvučnih zdjela u terapijske svrhe! Tvrtka Prema Vama u suradnji s Peter Hess Institutom iz Njemačke, pokrenula je edukaciju za praktičare Peter Hess zvučne masaže i zvukoterapeute na osnovu programa Instituta koji se trenutno održava u 23 države svijeta.

Po završetku školovanja polaznici dobivaju certifikat Peter Hess Instituta–Njemačka pod nazivom: Praktičar / Praktičarka Peter Hess® zvučne masaže.

Mjesto i vrijeme održavanja edukacije: 25. i 26. veljače 2017. (subota i nedjelja) od 10:00 – 18:00. Peter Hess Akademija, Ilica 315/1.kat, Zagreb. Preduvjeta nema, a trajanje je 16 nastavnih sati. Dobrodošli!
Cijena: 1.800,00 kn. 

Peter Hess, pionir zvučne terapije na Zapadu već 40 godina sustavno radi na istraživanju i profesionalnoj edukaciji za primjenu zvučnih zdjela i gongova u terapijske svrhe. Peter Hess® zvučna masaža je iznimno dobro prilagođena za osobnu i profesionalnu primjenu, a uspješno se koristi u mnogim područjima, od obrazovanja (škole, vrtići), savjetovanja, medicine, fizioterapije, wellness-a, kozmetike, psihoterapija, itd.

Opsežna obuka, mogućnost kontinuiranog školovanja i usavršavanja koje nudi Petar Hess Institut pruža vam brojne mogućnosti kako u profesionalnoj primjeni zvučne masaže i zvučnih zdjela, tako i u osobne potrebe te omogućuje razvoj profesionalne kompetentnosti za primjenu zvuka na visokoj razini.


I. stupanj Peter Hess® zvučne masaže

zvučna kupkaCilj ovog stupnja je upoznati polaznike s osnovnim načelima Petra Hess ® zvučne masaže. Imat ćete priliku osobno doživjeti zvučnu masažu, dobiti osnovne upute o primjeni zvučne masaže i osposobiti se za njenu primjenu na sebi i primjenu u privatnom okruženju. Na završetku seminara, polaznici dobivaju certifikat o sudjelovanju od strane Peter Hess Instituta iz Njemačke.

Program

 • Povijest nastanka Peter Hess® zvučne masaže.
 • Osobno iskustvo, osjećaj i doživljaj zvuka u tijelu.
 • Upoznavanje različitih vrsta zvučnih zdjela.
 • Teorija – djelovanje zvuka i zvučne masaže.
 • Demonstracija Osnovne zvučne masaže.
 • Vođena primjena Osnovne zvučne masaže u parovima.
 • Samostalna praktična primjena zvučne masaže u parovima
 • Razmjena iskustava.
 • Mogućnosti primjene, ograničenja i kontraindikacije.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream