Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Promijenimo (svoj) svijet!

  • Subota, 13 Svibanj 2017 19:05
  • Pročitano 910 puta

Pogledajte jedan inspirativni video koji ukratko objašnjava stanje svijeta u kojem živimo. Da li je to svijet u kojem zaista želimo živjeti ili ćemo se probuditi iz letargije i uspavanosti pa potaknuti prvenstveno promjene u sebi, zatim svugdje oko sebe?

Onaj tko podržava iskvareni sustav, na žalost, sam je iskvaren. Tko pasivno podržava zlo i nepravdu kojoj svakodnevno svjedočimo ne čineći niti najmanju stvar da je promjeni, zao je i nepravedan. Svojom svijesti se moramo izdvojiti iz kontrolirajuće mase, uložiti bilo kakav napor odnosno energiju da uspostavimo dobro na Zemlji jer mi živimo na njoj. Ne propagirati i širiti ljubav, toleranciju, razumijevanje i mir jednako je kao sijati zlo. Jer zlo postoji zbog nedjelovanja, kukavičluka i slabosti.

Vladajuća nekolicina koja kontrolira i upravlja svijetom, čini to zbog mase koja ne čini ništa koja samo promatra i gleda svoja posla. A koja posla imamo osim pomagati bližnjem svomu koji ima iste probleme i jednake težnje kao mi? Kako to da zajedničkim snagama to zlo ne može biti pobijeđeno? Vjerojatno zato jer zajedničkih snaga nema još dovoljno. Još uvijek svi živimo za sebe više nego za druge i svijet oko sebe. Čim iskorijenimo tu negativnu osobinu zvanu egocentričnost u njenom najgorem izdanju, stvari se neće promijeniti. Buđenje kolektivne svijesti

sretni ljudi - sretni svijetSretna osoba može biti samo ona koja vidi i doživljava druge sličnima sebi želeći im služiti. Sama priroda nam ukazuje na zakon uzajamnosti - ne možemo podići vlastito tijelo! Dok ne osvijestimo zakon ljubavi i uzajamnosti, globalne promjene se neće desiti! Savjet - učinimo globalnu promjenu unutar sebe! Izbacimo usko i plitko gledanje svojih posla, iskoračimo iz svojeg malog svijeta i povežimo se mareći jedni za druge! Jer na kraju krajeva, to je naša misija na ovoj Zemlji što vapi na našim buđenjem i ispravnim djelovanjem. Ne oglušimo se na njen vapaj, na vapaj vlastitih srca i tijela koja doživljavaju svakodnevno trovanje na svim razinama!

Čeka se samo na nas, na tebe i mene, na svakog pojedinca bez iznimke i razlike. Razlike postoje samo u načinima kako ćemo širiti poruke ljubavi i povezanosti. Rječju, malim djelom, iskrenošću i hrabrošću na svim razinama! Strah i slabost jedini su neprijatelji koji se srčanošću odmah iskorijene. Dragi prijatelji istine i duhovnih vrijednosti, povežimo se i djelujmo kao jedno zdravo, pametno i entuzijastično ljudsko biće! Za razliku od drugih sisavaca imamo tu čast i privilegiju kreirati genijalni svijet :)

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream