Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Milijun djece moli za svjetski mir

  • Utorak, 04 Listopad 2016 09:10
  • Pročitano 1188 puta

Vrlo mali broj ljudi u svijetu je upoznat s projektom “V-Star Change The World”. Projekt se provodi u budističkom hramu u Tajlandu gdje milijun djece meditira za mir u svijetu.

Masovni mediji nisu pokazali milijun učenika koji meditira za mir u svijetu u Phra Shammakaya hramu iako su kamere tamo dozvoljene. 1 000 000 čistih srca i njihove pozitivne energije mogu biti ono što svi trebamo vidjeti, ali TV prikazuje samo teror i napade koji se javljaju. “Fokusirajte se na svjetlu, jer ste vi svjetlo!” Ova djeca to pokazuju svojim primjerom!

Kako bi se postigle pozitivne promjene u vanjskom okruženju, prvo moramo napraviti pozitivnu promjenu u nama. Čistoća ovih milijuna srca i njihovih pravih namjera, poput potresa, pozitivan su zvuk koji odjekuje kroz dimenzije. Ovaj projekt nas podsjeća da smo svi jedno! Svaka promjena mora imati djelovanje. Kvaliteta djelovanja dolazi od pozitivne energije, a kvaliteta energije dolazi iz kvalitete misli. Ta energija, kvaliteta i misli dolaze iz lijepih želja i meditacije. Uživajte u videu :)

 


Ocijeni sadržaj
(4 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream