Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Izliječio sina od autizma!

  • Srijeda, 07 Rujan 2016 13:14
  • Pročitano 2167 puta

Inženjer Scott Shoemaker objavio je na internetu video pod nazivom "Prva godina ubrzanog oporavka djeteta s autizmom" u kojem se jasno vidi njegov sin Joshua star 3 godine i 2 mjeseca u uznapredovalom, autističnom stanju nakon niza cjepiva koja sadrže živu.

Shoemaker tvrdi kako je Joshua nakon MMR cjepiva (MMR cjepivo protiv ospica, zaušnjaka i rubeole sve u jednom) zaboravio gomilu riječi poput mama i tata, prestao se odazivati na svoje ime te više nije bio zainteresiran za igru s igračkama samo ih je slagao u redove. Povraćao je svakodnevno, ponekada i do 3-4 puta. Tada je njegov otac odlučio poduzeti drastične mjere - započeo je tretman liječenja trovanja teškim metalima (proces kelacije), a tvrdi da su se značajni rezultati mogli primijetiti odmah.Izbacivanje teških metala iz organizma

proces kelacijeTerapija kelacije je strogo medicinska procedura koja podrazumijeva primjenu kelirajućih agensa za uklanjanje teških metala iz organizma poput žive, olova, arsena i dr. Terapija kelacije ima dugu povijest primjene u kliničkoj toksikologiji, a smatra se da se pojavila tridesetih godina prošlog stoljeća kada je njemački kemičar Ferdinand Munc prvi put sintetizirao etilen-diamino-tetra-octenu kiselinu (EDTA).

Ova terapija je ujedno služila i kao protu otrov za lewisit, kemijsko oružje na bazi arsena. Kemičari su otkrili kako je EDTA prilično efikasna i u liječenju trovanja olovom. Nakon Drugog svjetskog rata, počela se masovno primjenjivati za liječenje radnika koji su bojali brodove bojama na bazi olova.

Shoemaker je o izlječenju svog sina rekao kako je to najnevjerojatnija stvar koju je imao prilike vidjeti. Zato je odlučio podijeliti svoju istinu i iskustvo sa svima koji nisu pravilno i dovoljno informirani o autizmu i cjepivima. Presretan otac tvrdi kako je njegov sin dokaz da se dijete s autizmom može oporaviti u vrlo kratkom vremenskom periodu! Prosudite i sami u Shoemakerovom videu!

 

Ocijeni sadržaj
(2 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream