Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Valna genetika i reprogramiranje DNK

  • Četvrtak, 29 Lipanj 2017 14:40
  • Pročitano 1085 puta

Ruski znanstvenici se bave valnom genetikom više od 80 godina. Njihova istraživanja su pokazala kako se njome može izliječiti bilo koja bolest i produžiti životni vijek ljudi i životinja. 

Valna genetika koristi rezonantne te određene elektromagnetske valove kako bi djelovala i mijenjala gene unutar DNK. To je moguće zato što DNK posjeduje elektromagnetska svojstva na koja mogu utjecati ti elektromagnetski valovi.


Utjecaj na DNK

Peter GarjaevDNK nije sastavljena samo od nukleotida, šećera, fosfata i aminokiselina. Nju također čine biofotoni. Prema akademiku Garjaevu, helikoidalna struktura DNK omogućava biofotonima da formiraju koherentnu spiralu. Ovaj proces djeluje kao elektromagnetni komunikacijski sustav, a nalazi se u svakoj stanici u našem tijelu.

Valna genetika može iscjeljivati gene usmjeravanjem lasera sa epigenetskom informacijom ka određenom dijelu tijela. Ovaj proces može prenijeti epigenetsku informaciju na DNK stanice te na taj način promijeniti izražavanje gena. Njihovom promjenom mogu se stimulirati stanice tako da regeneriraju organe i kosti te na taj način uspore proces starenja.

Tim akademika Garjaeva je prije nekoliko godina stvorio laserski uređaj-prototip budućeg bioračunala. Uzimajući fotografiju, pupčanu vrpcu ili komadić placente čovjeka moguće je očitati informaciju o njegovom zdravom stanju i tu informaciju pretvoriti u zvuk, audio datoteke u formatu mp3 ili wav nazivajući se genetskom matricom.

Slušajući matricu, organizam bolesne osobe je spreman izvršavati valnu informaciju koja dolazi s matrice. Živ čovjek sobom označava prostor u kojem je bio, zrak koji je udisao, stvari koje je dotakao ili pak nije fizički dotakao, budući da govorimo o polju. Ostavljamo vrlo snažan informacijsko-energetski trag. On zato ostaje i utječe na okolinu.


Ozdravljenje i dugovječnost

zdravlje i dugovječnostTrenutno se mogu programirati matične stanice i upravljati njima pomoću kvantnog biokompjutera. Kvantni biokompjuter zadaje valne komande koje dovode do citodiferencijacije i razvoja planiranih novih organa i tkiva. Ovakvo djelovanje značajno produžava životni vijek. Do sada su napravljena značajna dostignuća u primjeni valne genetike za regeneraciju gušterače kod štakora.

Inače je svrha kvantne medicine u koju spada i valna genetika kojom se bavi Peter Garjaev, harmonizacija svih sustava i organa u tijelu. Kvantna fizika kaže: sve je povezano i sve je energija. Kada se najmanje čestice rastave na najsitnije dijelove, ono što je u njima je praznina. Znači da je u srži svake materije i manifestirane tvari zapravo je praznina.

To govori da sve i svi dolazimo iz istog Izvora, povezani i uronjeni u jedno Polje. No, svaki pojedinac ima svoju svijest u kojoj kreira svoja uvjerenja (motivirana mislima i emocijama), a preko njih doslovno stvara svoj mikro svijet. Zato je izrazito bitno biti svjesnima svojih misli i emocija! Kvantna fizika to i dokazuje - svijest stvara svijet!

Zbog toga se promjenom načina razmišljanja direktno utječe na svjesnost, a valna genetika ovdje pomaže da se ta nova svijest bolje i lakše ustoliči i u zdravo tijelo!

Pogledajte i zanimljivi, kratki video s otkrićima Peter-a Garjaeva:

 

Ocijeni sadržaj
(7 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream