Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Stručnjak za piramide i ufolog Valery Uvarov

  • Srijeda, 12 Kolovoz 2015 09:57
  • Pročitano 5048 puta

Dr. Valery Mihajlovič Uvarov član je ruskog geografskog društva, šef Odjela za istraživanje NLO-a pri ruskoj akademiji nacionalne sigurnosti u St. Petersburgu, direktor Međunarodnog NLO instituta te je posvetio više od 14 godina u istraživanju drevnih egipatskih piramidalnih tehnologija. 

Piše: Alternativa.hr

Autor je brojnih radova na temu paleotehnologije i paleoznanosti, kao i ufologije i ezoterije objavljenih u ruskim i stranim medijima. Napisao je nekoliko knjiga o piramidama koje su prevedene na više jezika. Redovni je predavač na međunarodnim konferencijama ufologije te drži predavanja i seminare u Rusiji, Velikoj Britaniji, SAD-u, Njemačkoj i Skandinaviji. 

Inicirao je i sudjelovao u brojnim ekspedicijama do Indije i Egipta u potrazi za materijalnim dokazima drevnog znanja. Zbog svog visokog vojnog ranga, ima gotovo neograničeni pristup informacijama koje kontrolira Vlada Rusije. Imao je uvid u sve izvještaje o udesima neidentificiranih letjelica (NLO) tako da mu je poznato i podrijetlo tih letjelica.


Proučavanje i izgradnja piramida

gradnja ruske piramideValery Uvarov je upoznat sa istraživanjima paralelnih realiteta Zemlje i svrhom piramida na globalnom planu. Intenzivno radi na proučavanju utjecaja energije piramida na liječenje raka i drugih bolesti, podizanje imuniteta ili utjecaja na agrikulturu. Izgradio devet velikih piramida između St. Petersburga i Moskve kao i jednu u St. Petersburgu o čemu je napisao knjigu.

Također je odgovoran za “Projekt 12” koji se sastoji od 33 velike piramide koje se grade u sibirskom gradu Tomsku. Ovaj milijunski grad ima 600 000 studenata i plan je da se izgradnjom velikog piramidalnog kompleksa pozitivno utječe na kreativnost, duhovnost i memoriju velikog broja mladih ljudi koji će značiti budućnost Rusije. U gradnji centralne piramide, Uvarov je primijenio sva svoja znanja o gradnji ovih objekata: podzemne konstrukcije, savršenu geometriju i orijentaciju, izbor lokacije, velike količine kvarcnog kristala, vodene tokove, odgovarajuće materijale i izolaciju. Ova piramida je dovršena i ima već dokazane beneficije za ljudsko zdravlje.

Sva njegova otkrića o ulozi piramida prije i sada, našem podrijetlu i vanzemaljcima, o budućnosti naše planete i još mnogim zanimljivim temama, pogledajte u razgovoru s Valery Uvarovom, Projekt Camelot (video je u dva dijela):

 

 

Ocijeni sadržaj
(5 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream